Zwembad - Natuurbad de Zandpol

Het Zwembad

Even een dagje lekker ontspannen onder de hoge bomen aan het water? Lekker even banjeren langs de waterkant of met je voeten in het zand? Of even een fijne dag met de kinderen, kleinkinderen, opa, oma, papa en of mama? Dat kan bij ons fraaie natuurbad aan de Middenweg in Veenoord.

Entree en parkeren zijn gratis

Parkeren met de auto doet u op loopafstand en de fiets kunt u in de stalling kwijt die direct naast de toegang staat. Het bad is sinds een paar jaar rolstoelvriendelijk en hier zijn we ook erg trots op.

Schoon water

Om de drie jaar wordt het bad helemaal door de gemeente uitgebaggerd en schoongemaakt. In het zwembad bevind zich een bron en door deze bron krijgt blauwalg geen kans.

Vrijwilligers

Het bad en de omgeving word schoongehouden door een kleine maar zeer enthousiaste groep vrijwilligers die dit met veel plezier voor u doen. Maar uiteraard gaan wij er vanuit dat u ook uw best doet om het bad schoon te houden. Deze vrijwilligers maar ook het bestuur van de stichting Natuurbad de Zandpol wensen u veel zwemplezier en hopen dat u dit nog jaren kunt hebben in ons mooie bad!

Image
Image
Image
Image
Image

Over Zwembad de Zandpol

Recreeren in een van de schoonste plassen van Drenthe. Gratis entree en gratis parkeren en voorzien van alle faciliteiten. Het bad is openbaar dus altijd geopend.

foto2

Adres zwembad

Natuurbad de Zandpol
Middenweg 120
7844 KV Veenoord (Drenthe)

Telefoonnummer: 06-10005967
E-mail: zandpol50@gmail.com