Agenda - Natuurbad de Zandpol

Agenda

Gedurende het hele jaar worden er evenementen op en rond het zwembad georganiseerd. Op deze pagina leest u welke evenementen dat zijn.

Wilt u of uw vereniging in de zomerperiode ook een activiteit organiseren op of rond het Natuurbad de Zandpol? Neem dan ruim van te voren contact op met Jan Bartels Tel 06-50201553 of via de mail janh.bartels@me.com

Voorjaarsfair 26 mei 2024

Datum: 26 mei 2024, 10.00 tot 17.00 uur

Kiosk Natuurbad Zandpol organiseert een voorjaarsfair met kramen, kofferbakverkoop en een vrijmarkt. Voor de kinderen is er een springkussen. Wil je hier zelf met een kraam gaan staan, of met je eigen auto om vanuit je kofferbak te verkopen, of met een kleedje op de vrijmarkt gaan staan?

Image

Waterpolotoernooi Moby Dick

Datum: 5-7 juli 2024

Elke eerste weekend van juli organiseert Moby Dick zijn internationale waterpolotoernooi in natuurbad ‘De Zandpol’ tussen Schoonebeek en Nieuw-Amsterdam. Tijdens dit toernooi kan er niet door gasten en publiek gezwommen worden vanwege dit evenement. 125 teams uit alle windstreken doen mee.

Image

Mega Blubber Powerrace

Datum: Meer info volgt

Elk jaar in mei organiseren de buurtsportcoaches van de brede school bij Natuurbad de Zandpol een megablubber -powerrace! De datum voor dit jaar is nog niet bekend.

Houd de website van de brede school in de gaten voor meer informatie.

Image

Over Zwembad de Zandpol

Recreeren in een van de schoonste plassen van Drenthe. Gratis entree en gratis parkeren en voorzien van alle faciliteiten. Het bad is openbaar dus altijd geopend.

foto2

Adres zwembad

Natuurbad de Zandpol
Middenweg 120
7844 KV Veenoord (Drenthe)

Telefoonnummer: 06-10005967
E-mail: zandpol50@gmail.com